1. Inici

Traducció automàtica

A la Fundació EROSKI sempre hem considerat important adaptar la nostra proposta de continguts a la realitat plurilingüe de la societat amb la qual tenim obligació. Així, des de fa anys, la revista impresa Consumer EROSKI s’edita mensualment en castellà, basc, gallec i català; i una part significativa dels continguts digitals s’ofereix també en els quatre idiomes.

Ara, a través del projecte conjunt entre la Fundació EROSKI i la Fundació Elhuyar, incorporem el plurilingüisme al portal web www.consumer.es. La sinergia entre la Fundació Elhuyar (entitat pionera en la recerca i el desenvolupament de tecnologies de traducció) i la Fundació EROSKI (amb un corpus de continguts sobre consum que és líder mundial) ha estat fructífera. La col·laboració entre les dues entitats ha permès incorporar una solució tecnològica innovadora que permet accedir als continguts de www.consumer.es en castellà, basc, català i gallec.

A la Fundació EROSKI i a la Fundació Elhuyar estem convençuts que el lector trobarà un text lingüísticament satisfactori, que suposarà un abans i un després en la disponibilitat de recursos i continguts digitals sobre consum, adequats a la realitat lingüística de la nostra societat. Tampoc dubtem que el lector sabrà contextualitzar els possibles errors en la traducció, inevitables en un projecte d’aquestes característiques.