1. Inici ·

Article traduït per un sistema de traducció automàtica. Més informació, aquí.

El camí de Sant Jaume en vídeo: d'Estella a Torres del Riu

Per Pablo Guiroy, Camino hacia Santiago | 17/04/2017

Img caminodelosarcos

L'etapa del Camí de Santiago que transcorre entre Estella i Torres del Riu és un regal per als sentits més terrestres. El tram transcorre entre camps de vinyers i terres fèrtils per als cultius. En aquest vídeo descobrim els secrets que oculta la ruta jacobea d'Estella a Torres del Riu.

Recorda activar els subtítols en YouTube

Camí de Santiago: d'Estella a Torres del Riu, entre vinyers

En aquesta etapa del Camí de Santiago sortim d'Estella amb adreça cap al Monestir d'Irache, del segle X i famós entre els pelegrins per tenir una font amb vi. Després, seguim la ruta per la faldilla de Montejurra i a l'ombra dels pins.

En el quilòmetre número 8 pugem cap a Villamayor de Monjardín, entre vinyers. A l'entrada del poble veiem la Font dels Moros.

Ara comencem el descens entre vinyers que, juntament amb immensos camps de cereals, ens acompanyaran fins a arribar als Arcs.
El riu Odrón banya aquestes terres amb unes característiques especials per a l'agricultura.

En Els Arcs el carrer Major ens porta a l'església de Santa María, que combina els estils romànic, gòtic, renaixentista, barroc i neoclàssic.

Uns quilòmetres més i arribem a Sansol i Torres del Riu, un poble amb diversos albergs i on destaca l'església del Sant Sepulcre, monument cim del romànic navarrès.

Articles relacionats